• “Fantastisk service, og lækker kulør. Tak fordi I lige reddede to blege (den ene mere end den anden ) pigers kroppe! Så lækker en kulør, og dejligt med et godt tilbud, når man kommer 2. Helt sikkert ikke sidste gang, jeg besøger jer! “
  • Jeg kommer i denne skønne klinik hvert 14. dag og får lavet de fineste single eyelash vipper. Kvaliteten og servicen er helt i top og de er nogle super søde og dygtige piger”
  • Altid fantastisk behandling” 
  • “Ekstrem god service og god atmosfære!
    Var derinde for at få lavet spraytan og det er blevet over alt forventning, det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg sætter mine ben der!”
  • “Har fået lavet de smukkeste negle,der lignede en nedbrændt landsby. Gik derfra med kæmpe glæde, nu kan jeg godt gå til mit barnebarnsbryllup og nyde maden uden at være flov over mine negle. Tusind tak. Glæder mig til at komme igen.