Lash Lift

Til dig med fine vipper

Til dig med fine vipper der er træt af at bukke dine vipper med vippebukkeren hverdag.

Lash lift for dine vipper til at syne længere og giver mere volume.

Det har en holdbarhed i op til 6 uger.

Det findes 3 forskellige Lash Lift behandlinger:

Her får du det permanente vippe buk

Lash lift og farve af vipper

Lash lift med farve, Lash Botox behandling og Laminerende Keratin Boost.

Botox behandlingen, genopbygger og styrker beskadigede hårfibre med koncentrerede aktive ingredienser, såsom organisk jojobaolie, kamelina frøolie, nigella frøolie og silkeproteiner. Dette er fugtgivende,
genopfyldning, reparere og forynger øjenvipperne fra første behandling. Dette giver også fantastisk glans og
blødhed.

Laminerende Keratin Boost er en form for serum, som indeholder rent keratin, hvilken gør vipperne stærkere, tykkere og den beskytter de naturlige vipper, giver energi, vitaminer og protein til at de kan gro hurtigere.Ud over keratin indeholder Lash Laminering også Hvedeprotein og Soyaprotein. Hvedeprotein findes i mange hårprodukter, da det hjælper svækket hårstrå med, at få ekstra elasticitet og bevare fugtigheden. Sojaprotein er ligeledes fugtgivende men også styrkende og giver glans. Endvidere er der collagen som rekonstruere og opbygger skadet hår og Castor olie som giver vitaminer helt indtil hårsækkene og booster til hurtigere og kraftigere vækst

Travl hverdag? Benyt vores gratis online bookingsystem når det passer dig! Det er både nemt og hurtigt og ganske gratis. Du modtager en sms påmindelse. (Booking åbner i nyt vindue)

Forberedelse og procedure

Kom uden mascara.

Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres 2 forskellige Lash Lift gel. Herefter neutraliseres gelen, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel.

Vi anbefaler kun det bedste til dine vipper, derfor vil vi altid anbefale en behandling med Botox og laminerende keratin boost.