Shellac®

Sådan! Slip for skår i lakken

Hos Wcare er alle uddannet hos CND. Derfor vil du altid få professionel behandling og produkter. Kvalitet og priser hænger sammen….

Shellac® er et vareregistreret navn, der findes desværre mange der bruger navnet til deres behandlinger, men så er det ikke det rigtige Shellac®, så være opmærksom når du booker, det skal være en certificeret salon. Det er vi!!

Shellac® er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret teknologisk gennembrud. Et blandingsprodukt, der kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen.

Vi kender det alle! Man har lige brugt tid på at lægge sin neglelak, man har siddet stille rigtig længe, og så skal man bare lige … Og så er det sket! Lakken har fået en ridse eller et mærke, fordi man troede lakken var tør. Nu kan du vinke farvel til alle dine bekymringer.
Der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at gå med lak.

Nu kan du med det samme efter, at du har fået lakeret negle hos WCARE, stikke hænderne i tasken eller fødderne i skoene, fordi Shellac® hærder ved UV-lys og er derved helt tør efter behandlingen.

WCARE siger farvel til skår i lakken, udtværinger og tørretid, og goddag til CND Shellac®

 

Travl hverdag? Benyt vores gratis online bookingsystem når det passer dig! Det er både nemt og hurtigt og ganske gratis. Du modtager en sms påmindelse. (Booking åbner i nyt vindue)

CND SHELLAC® egenskaber
  • Garanteret +14 dages holdbarhed og utrolig glans

  • Findes i over 50 forskellige farver.

  • Unik formel der
    giver en spejlblank finish, forhindrer ridser og udtværinger i lakken

  • Hærdes i UV-lys og dermed ingen tørretid

  • Farverne er hypo-allergeniske og “3-Free” – Ingen formaldehyd, toluene eller dibuthyl phtalater.