Spray Tan

Opnå en flot og naturlig brun farve

Wcare tilbyder i samarbejde med Vita Liberata et bredt produktsortiment, derindeholder alt lige fra markedets mest omfattende hjemme- behandlingsserie til en lang række professionelle klinikprodukter.

Hos Wcare kan du på kun 15 minutter opnå en flot og naturlig brun farve uden de skadelige UV-stråler, som man ellers kender fra f.eks. solarier.

Vita Liberata er testet og dokumenteret som fuldstændig harmløs for kroppen.

DHA er et aktivt og farveløst stof udvundet af sukkerroen, som “binder” sig til de døde husceller og den vej i gennem giver en flotte gylden farve.

Holdbarheden på en spray tan er mellem 6 og 10 dage alt efter personens naturlig hudfarve, forberedelse af huden inden behandlingen og den efterfølgende vedligeholdelse.

Vita Liberata er vinder af Beauty Award 2013 som er en anderkendelse, der taler for sig selv.

4 gode grunde til at vælge spray tan frem for solarier og soldyrkning.

1. Du udsætter ikke huden for farlige stråler
2. Du får en flot sommer kulør ved 1. behandling
3. En behandling tager kun 15 min.
4. Selvbruning anbefales af Kræftens Bekæmpelse

Forberedelse og procedure

For et optimalt resultat skal du dagen inden skrubbe huden med body scrub, UDEN OLIE, for at fjerne alle de døde hudceller. Vi anbefaler Vita Liberata Super Fine Skin Polish, som kan købes i salonen til kr. 120.

På behandlingsdagen er det vigtigt, at du ikke bruger bodylotion eller ansigtscreme, påfører deodorant, parfume eller makeup, da dette kan give pletter.

Selve behandlingen tager ca. 10-15 minutter. Lige efter behandlingen kan guide farven godt smitte lidt af – vi anbefaler derfor, at du kommer i mørkt og løst tøj.