Eyelash Extensions

- Så slipper du for mascaraen!

Den ideelle måde af få flotte og fyldige ”bambi øjne”  uden det synes kunstigt.

Eyelash extentions, både ligner og føles som dine egne,  da de enkeltvis påsættes dine egne vipper, med en holdbar lim. Dette giver dig smukke og naturlige vipper.

Eyelash extentions holder i op til 8 uger. Dog anbefales en opfyldning ca. hver 2 til 4 uge for at bevare et smukt og helt look.

Der er et hav af forskellige typer extensions. Din behandler skal nok guide dig til at vælge det rette.

Blot book NYT SÆT EYELASH EXTENSIONS.

Vi er uddannet og har taget en del opfølgende kurser ved Lash Bar Academy og JoLash. Derfor vil du få en professionel behandling hvergang.

  • Kom uden mascara.
  • Inden behandlingen påbegyndes, guides du igennem de forskellige muligheder der er, med udgangspunkt i dine egne vippers størrelse og hvad de kan bære.

Du ligger på ryggen med lukkede øjne under påsætningen af vipperne.

Selve behandlingen tager ca. 2 timer.

VIGTIG: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions. Dog kan en speciel mascara til Extentions købes hos os.

Du kan med fordel benytte en Claensing Mousse, den fjerner effektiv støv og bakterier, og forlænger samtidig heldbarheden af extentions. Den kan bruges daglig og forbygger bakteriedannelse samt tilfører fugt og næring.  

Spørg efter div. efterpleje produkter, da de kan købes i salonen

 

HUSK: Kvalitet og priser hænger sammen